Ristiäisiä edeltävänä yönä kuorrutin ja esikoristelin kakut. Meillä oli tarjolla kalakakku ja kinkkukakku.
Kalakakussa välissä oli:
- Vakuumi kylmäsavustettua lohta
- Majoneesia
- Maustamatonta tuorejuustoa (Lidlistä)
- Yrttisulatejuustoa (Lidlistä)
- Sitruunamehua
Kinkkukakun välissä oli:
- Paloiteltua keittokinkkua
- Majoneesia
- Maustamatonta tuorejuustoa
- Yrttisulatejuustoa
- Sinappikurkkusalaattia
Kuorrutteissa oli:
- Majoneesia
- Maustamatonta ja yrtti(/ruohosipuli)tuorejuustoa
- Maustamatonta sulatejuustoa
ja pienessä erillisessä erässä oli myös hieman punaista elintarvikeväriä, josta saatiin vaaleanpunaista kuorrutetta.
Molemmat kakut koristelin reunoilta sulatejuusto- ja cheddarjuustoviipaleilla. Viipalejuustoista painoin muoteilla kuvat ja pyöreäpäisen muotoiluvälineen kanssa avustin kuvat reunoille. Kalakakkuun pursotin vaaleanpunaisella kuorrutteella päälle koristuksia, ja alareunaa kiertävän "nauhan".
Kakkujen reunakoristelua:
Kalakakkua:
Kala- ja kinkkukakut tarjoilupöydässä:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.