Ristiäisiä edeltävänä yönä kuorrutin ja esikoristelin kakut. Meillä oli tarjolla kalakakku ja kinkkukakku.

Kalakakussa välissä oli:

  • Vakuumi kylmäsavustettua lohta
  • Majoneesia
  • Maustamatonta tuorejuustoa (Lidlistä)
  • Yrttisulatejuustoa (Lidlistä)
  • Sitruunamehua

Kinkkukakun välissä oli:

  • Paloiteltua keittokinkkua
  • Majoneesia
  • Maustamatonta tuorejuustoa
  • Yrttisulatejuustoa
  • Sinappikurkkusalaattia

Kuorrutteissa oli:

  • Majoneesia
  • Maustamatonta ja yrtti(/ruohosipuli)tuorejuustoa
  • Maustamatonta sulatejuustoa

ja pienessä erillisessä erässä oli myös hieman punaista elintarvikeväriä, josta saatiin vaaleanpunaista kuorrutetta.

Molemmat kakut koristelin reunoilta sulatejuusto- ja cheddarjuustoviipaleilla. Viipalejuustoista painoin muoteilla kuvat ja pyöreäpäisen muotoiluvälineen kanssa avustin kuvat reunoille. Kalakakkuun pursotin vaaleanpunaisella kuorrutteella päälle koristuksia, ja alareunaa kiertävän "nauhan".

Kakkujen reunakoristelua:

20130616_013910-normal.jpg

 

Kalakakkua:

20130616_024319-normal.jpg20130616_024302-normal.jpg

Kala- ja kinkkukakut tarjoilupöydässä:

IMG_0879-normal.jpg