Tein yhden ison kakun, koska meillä on aina iso porukka kun juhlimme jotain. Jo ihan pelkästään minun puoleltani sukua on paikalla vähintään 10 (yli 15v) aikuista sekä 8 (alle 15v) lasta, sekä mieheni puolelta on muutama. Koska haluamme pitää vain yhdet juhlat, ollaan vuokrattu läheinen mökki juhlapaikaksi, koska omaan kotiimme ei mahtuisi kaikki sukulaiset ja kaverit perheineen juhlimaan.

Yksi vuotis kakuksi tein uunipellin kokoisen perhosen, sekä sankarille ihan oman pyöreän kakun.

Tässä kuvaa perhosen pohjasta ennen täytteitä, yksi kerros on kasattu aina kolmesta palasta pohjaa. Kakkupohjat on tehty uunipellillä. Olin piirtänyt voipaperille kaavat valmiiksi, joiden mukaan sitten leikkasin palat kakkuun.  Kakku"lautasena" tässä oli syvä uunipelti, johon olin laittanut puisen leikkuulaudan, joka paksuudeltaan on lähes samankorkuinen pellin kanssa.

IMG_6156-normal.jpgIMG_6155-normal.jpg

Täytteenä (luultavammin) oli vaniljavanukasta/rahkaa sekä viipaloituja banaaneja jokaisessa kerros välissä.

IMG_6158-normal.jpgIMG_6157-normal.jpg

Täytetyn kakun päälle kaulein valkoista sokerimassaa, reunat pursoitin valkoisella kermavaahdolla. Tuntosarvet ovat jotakin lakupötköjä irtokarkki hyllyltä ja muu koristus on geeleillä tehty.

IMG_6173-normal.jpg

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Prinsessan oman kakun pohjan tein, 15cm halkasijaltaan olevaan, irtopohjavuokaan. Kakun halkaisin vain kahteen osaan. Kakussa täytteenä oli mangososetta ja kermavaahtoa. 

Kakun päällisen laitoin tasaisesti, vaaleanpunaiseksi värjätyllä, kermavaahdolla ja reunat pursoittaen. Päälle laitoin vaaleanpunaista koristesokeria.

IMG_6166-normal.jpgIMG_6167-normal.jpg